Post by artancaredi on Mar 5, 2022 4:31:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bendy in Nightmare Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bendy in Nightmare Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab rohkem märke ▞▞▞
▞▞▞ Bendy in Nightmare Run 2022 version ▞▞▞
Esimene laulmine töötas esimeses vaatuses, kuid siis see hakkab lihtsalt lakkas töötamast, see oli lihtsalt külmunud nõme mees, kui see töötab teie jaoks, poisid on õnnelikud, et järgmisel korral pidin selle ühe tärni andma, ärge järgmisel korral toimetajad nii mahajäänud olge
Hämmastav! Ma tõesti naudin kõike, Bendyt! See on umbes nagu Temple Run või Run sackboy Run, mida ma olen selle ja RSBR-iga võrdsel tasemel, suurepärane aja mööduja! Täiesti soovitan kõigile!!
Fantastiline mäng, kuid vajab veel lihvimist. Kui boss tulistab korraga mitu mürsku, jäävad mängud maha (isegi madala kvaliteediga graafika puhul) ega registreeri teie sisendit, jättes tervise kaotama. Heli kaob täielikult pärast iga reklaami. Mõned vaenlased ei registreeri end ega reageeri kahjustustele. Tõesti lõbus mäng, kuid vajab kindlasti tööd.
Minu mängus on nii palju edusamme! Pidin hankima uue telefoni ja kui ma oma pilvesalvestusse sisse logisin, oli see kõik kadunud!!!
Mulle meeldis see mäng, kuid see jääb veidi maha, kui koletis ründab vett
See aeg, kui rindkere boss viskab 3 pritsmega, jääb see minu jaoks palju maha, isegi kui mul on madal kvaliteet, isegi kui mul on täiesti uus telefon. Palun parandage see. Laggiga on seda raske mängida.
Suurepärane mäng annab ainult 4 tärni, sest see jääb maha 3. vaatuse ajal, kui Bendy kõnnib laua taha, kui ta sulle kraami sülitab, võib see siiski olla minu seade
Mulle meeldib mäng, kuid kui boss kasutab 3 rünnakut, jääb see mängust maha, nii et sellest on peaaegu võimatu kõrvale hiilida
Suurepärane jooksjamäng, ilmselt minu lemmik. Bossvõitlusmehaanik on väga ainulaadne. Kunstistiil on samuti hämmastav, kuid bendy mudel näeb siiski pisut veidra välja.
Armastan mängu ja muusikat, kuid iga kord, kui ilmub reklaam, pean ma mängu sulgema ja selle avama, et muusika uuesti tagasi saada... Kas saate selle parandada?
Tundub, et meie Internetiga on kõik korras, nii ka minu telefoniga, kuid mäng laadib pidevalt... ma ei tea, miks, ma tundsin selle rakenduse allalaadimisel väga põnevil ja laadimisekraan keerleb tundide kaupa. Jah, ma ootasin vähemalt tund, et saada teade, et see peab olema meie Interneti 2 tärni ainuüksi heliriba eest. Ma vähemalt vibreerisin mõnda aega.
Bendy in Nightmare Run Arkadne igre szd
Bendy in Nightmare Run Zręcznościowe ygkh
Bendy
Bendy in Nightmare Run آرکیڈ mnw
See mäng on kujunduse ja visuaalide poolest päris hea. Kuid praegusel kujul ei saa ma seda mängida äärmuslike viivituste tõttu, kui vaenlane kasutab teatud rünnakuid. Need viivitusnäitajad muudavad rünnakust kõrvalehoidmise peaaegu võimatuks ja muudavad kõrgema taseme saavutamise mitu korda keerulisemaks. Lisaks muudab see "kahjustusteta" väljakutsed praktiliselt võimatuks. Minu telefon peaks selle sujuvaks käitamiseks olema piisavalt võimas, nii et see peab olema mängu enda probleem.
Kui reklaam ilmub, sumbus mäng täielikult ja selle parandamiseks pidin rakenduse iga kord sulgema
Bendy in Nightmare Run आर्केड गेम nif
Mulle meeldib mäng, kuid kui Chester teeb kolm Spit rünnakut, muutub mäng väga aeglaseks. Palun saatke vastus ja parandage see mänguosa.
Mulle mäng meeldib, välja arvatud see, et see on natuke hiline. Sellel on väike viivitus. See on hetk minu pühkimise ja tema liikumise vahel
Poiss, see ei lae kunagi
Väga hea mäng, kuigi siin-seal võiks paar asja lisada. Tahaksin näha Sammy Lawrence'i mängitava tegelasena, võib-olla oleks Beast Bendy või Brute Boris bossivõitlejatena ja papist väljalõiked oleks juhuslikult mööda kaarti laiali, et näeksite neid, kui mööda jooksete (võib-olla isegi ekslemine on patt paindumine papist väljalõiked on kaardil hajutatud, kuid neid leidub harvemini).
Paar probleemi... See on meelelahutuslik mäng, kuid miks lõpetada, kui teie tervis on 60%, et sundida teid reklaami vaatama? Juhtnupud võiksid olla ka pisut tundlikumad. Bendy näib olevat paigal kinni, kui ma meeletult pühkisin selles suunas, kuhu tahan, et ta läheks. .. Ma tõesti tahan, et see mäng meeldiks.
Olen 3. vaatuses ja iga kord, kui rindkere kombitskoletis kolm korda järjest oma sülitab, jääb see maha ja selle tulemusena saan löögi. Samuti pole alates 2. vaatusest heli olnud.
mulle meeldib batim mäng. see on suurepärane. aga see mäng teeb mind kahekordseks. mäng ei registreeri minu kraane. see on kohutav. ära mängi seda.
Pärast selle mängimist muutus see minu jaoks üsna kiiresti igavaks
See mäng on liiga kallis ja pikk, et keegi saaks seda mängida ning kui sa sured, näitab mäng, et boss tapab sind, see paneb sind isegi vaatama haiget ja surevat painduvat 1 tärn
Okei, mulle meeldib see mäng, kuid selle mänguga on probleeme kahe probleemiga. Kui ma üritan kaotatud matši uuesti mängida! mänguheli on alati vaigistatud. Teine probleem on kaks pommi! Kui kaks pommi üritavad mind tabada, siis mäng hangub ja ma saan alati nende käest pihta! Pls lahendage probleem! 🙏
Väga halb, tõrkeid liiga palju, mis takistab teil taseme löömist. Ei soovita
Mängu disain on väga kena, kuid kahjuks on mõne mängu osa jätkamine võimatu. 3. tasemel muudavad Chesteri väljasaadetavad kolm kiirt mängu äärmiselt viivitavaks ja muudavad ekraani mittereageerivaks suunamuutustele, muutes rünnakust kõrvale hiilimise võimatuks.
Bendy in Nightmare Run Žaid. automat. hhqp
MA ARMASTAN SEDA MÄNGU! Pole palju muud öelda, kui see, et see on fantastiline ja see ei tundu odav fännimäng, tunnen, et sellesse kulus palju aega ja vaeva. Seega, ma ARMASTAN SEDA!!!
Rinnaboss on viimases toimingus nii raske, mängi seda mängu või mängi esimese inimese bendyt ja tindimasinat
mäng oli alguses tore, aga kui sa hakkad mõistma, kui aeglane mäng on, hakkab sul sellest kõrini, tõsiselt, kaadrisagedus on kohutav, juhtnupud ei reageeri, on ainult neli etappi ja bossivõitlused. võidelge nendega ikka ja jälle, lisage tõsiselt rohkem bosse ja lavasid, muusika on kohutav, see pole üldse meeldejääv ja käivitub uuesti iga kolme sekundi järel, osad, kus nahkhiired või roomavad asjad või ämblikud võtavad liiga kaua aega, et sama muusikaga lõpetada. ülemused
Minu aku hakkas pärast allalaadimist väga kiiresti tühjenema. Kustutasin selle 2 päeva pärast. Mäng oli ok, kuid ei olnud seda mängimisest põhjustatud probleeme väärt.
Olgu, see sobib Bendy fännidele, kuid jääb mitme rünnaku korral maha (nagu teised on maininud), mistõttu te ei saa kahjustusi vältida. Päris masendav viimastel tegudel! Ka muusika peatub aeg-ajalt.
Ma olin nii lähedal viimase taseme lõpptaseme alistamisele ja arvake ära, mis pärast surma ja reklaami vaatamist, et mu katna jäi kinni ja ma ei saanud mängida
Kui puutute kokku probleemiga, 3. vaatuses chesteri tasemest jääb üks tema rünnak mängust OLULISELT maha ja sunnib teid kahju tegema, muutes võidu võimatuks. Olen proovinud telefoni taaskäivitada, tühjendades selle rakenduse vahemälu, eemaldades selle rakenduse ja installinud selle uuesti. Loend jätkub ja jätkub. Midagi, mida ma teha saan, ei saa seda parandada. Palun parandage see rünnak.
Kui boss tulistab mind 3 mürsku, hakkab see hullult maha jääma.
mängust, mida olen näinud, tundub see olevat väga hea mäng, kuid iga kord, kui proovisin mängu mängida, käivitub see lihtsalt uuesti ja see ei lase mul kunagi sisse logida
ma vihkan seda mängu. te ei saa otse visata ega õigesti pühkida. pühkige vasakule, see hüppab topelt. libistage paremale, see läheb vasakule. see on prügi, ärge alla laadige
Armasta armastan armastust niimoodi mäng! graafika on väga puhas ja kena, ma armastan ülemusi ja tasemeid! loodan, et tulevikus lisatakse neid rohkem
See mängude esitlus on suurepärane, see näeb välja ja kõlab suurepäraselt. Peale tavaliste mobiilimängude raha teenimise troopide on suurim probleem see, et näib, et juhtnupud lihtsalt ei registreeri pool ajast, kui mul on õnnestunud tahtlikult hüpata, nagu nüüdseks kolm korda. Muutke juhtnupud tundlikumaks ja teie mehel võib olla teie kätes üks pärl.
City Pilot Flight: Plane Games உருவகப்படுத்துதல் ukb
Ma armastan Bendyt, mängud on suurepärased. Hämmastav graafika, koletised, tasemed ja ülemused. Loodan tulevikus mõne teise ülemusega värskendusi. Olen mänginud mõnda teist jooksjamängu ja kõik on sellega võrreldes igavad. Head jooksmist.
Poolvalmis katse painduvat ip-d lüpsta. Lõbus ge teoreetiliselt, kuid mäng on poolik. Esimene boss põhjustab mängu hävitamise viivituse ja mäng vaigistab end aeg-ajalt, kuni lõpetate ja taaskäivite.
viivituse tõttu täiesti mängimatu, seadistused ei aidanud üldse
Heli ja muusika seiskub, kui klõpsan pärast kaotamist nupul „Jätka”, enne kui ma näen lisa, kui võidan ja näen tulemusi ning mõnikord hangub, kui klõpsan nupul „Proovi uuesti”.
Ma ei tea, miks kõik selle mängu peale lahkavad, see on lausa hämmastav! Suurepärane tegelaste kujundus, suurepärane klassikaline 1920.–1930. aastate animatsioonistiil, kohati pisut aeglane, kuid kokkuvõttes on see hea mäng ja ma ei hakka reklaamide üle kurtma. Loojad vajavad BATDR-i tootmise jätkamiseks raha.
Ma tõesti naudin seda mängu ja tahan selle mängimist jätkata, kuid ma ei jäta kaht suuremat viga, palun parandage, 1. ebameeldivad reklaamid. Ja keelata pole võimalust. Olen isegi nõus maksma ühekordset või võimalikku igakuist tasu, mida iganes. See mäng ei paku ühtegi reklaamivaba valikut ja seal on nii palju reklaame, millega tegeleda. 2. Hüppamise, viskamise ja kogumise viivitusaeg on VÄGA regulaarselt, hea sekund või 2, käsu ja täitmise vahel. Kuigi mu takistused jäävad voolavaks ja sujuvaks. Masendav.
Hämmastav mäng. Nii lahe. Aga kui Chester taevast liiva välja laseb, jääb mu telefon maha. Väga suur probleem 😐
Väga lõbus, kuid mäng võib aeglustada, mis muudab mängimise keeruliseks. Lisaks põhjustab kolmikrünnak 1. etapil lõpptasemel mängu hangumise ega registreeri minu liigutusi.
Viivitus selles osas on kohutav! Sa ei saa õigel ajal liikuda ja see tapab su! Proovisin kvaliteedi madalaks seada, kuid tulutult.
Mäng on hea, kuid mäng jääb teatud piirkonnas maha, kus peate kiiresti kõrvale hiilima ja lõpuks löögi saama. Ka reklaam võtab mänguheli ära. Palun paranda. Aitäh.