Post by lygvasifili on Mar 16, 2022 12:04:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wheel of Fortune Words ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wheel of Fortune Words IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kilidini aç (birçok nokta) ▞▞▞
▞▞▞ Wheel of Fortune Words 2022 version ▞▞▞
Juegos para niños de 3-4 años Educativos acan
Şu ana kadar oldukça ilgi çekici, 1. gün. Sana eğlence, eğlence, eğlence için teşekkürler.
Wheel of Fortune Words Игре са речима ayp
Çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook!!!!
hemen devre dışı bırakma seçeneği olmayan reklamlar. oyun meh. orada daha iyi seçenekler. harfleri bağlamak buggy.
beyin fonksiyonu için iyi eğlenceli bir oyun!
hiç zorlayıcı değil
Çarkıfelek oyunu gibi sıkıcı bir şey aradığım şey değildi.
Güzel oyun oldukça kolay. * ek harfler olarak yerleştirilmiş ödül karolarına dikkat edin. 😳
T-Mobile 10 dolar aldığınızı ve bir macenta setinin yalan olduğunu söyledi
Şans çarkında oldukça iyiyim! Bunu hafta içi her gün 18:30'da izliyorum! Ve şimdi aynı zamanda cumartesi günleri de!
Oyunu da açmıyor.
Oyun eğlenceli ve günlük mücadeleyi seviyorum ama turnuvada her hafta ödül olarak aynı temel mavi harf seti var. Her hafta farklı setler kazanabilmelisiniz.
Eğlenceli, eğitici ve hafızamı genişletiyor. Bu oldukça bağımlılık yapar!
Bu oldukça iyi bir oyun ama ilk denemede bana istediğini yaptırıyor.
Wheel of Fortune Words Игре са речима ayp
karo görünümünü seçebilmeyi seviyorum. geliştiricilere teşekkürler
10 üzerinden 10
Bu oyunu seviyorum, sık sık oynuyorum, en iyi kelime oyunlarından biri, yine de bir ödeme almak güzel olurdu ama bunun dışında tamamen zevk alıyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum.
reklamlar oyunu bozuyor
Wheel of Fortune Words Word oboj
Bu oyunu seviyorum ! Her zaman 140 gibi bir seviyede oynayın.
birçok eklemenin yolu
Sadece dinlenirken veya hatta havaalanında otururken eğlenmek için harika bir oyun. Buraya kadar dengeli görünüyor. Bir şey çekmek zorunda olmadığınız bir oyun arayan herkese tavsiye ederim.
Çarkıfelek gibisi yok
Çok kolay olmayan eğlenceli bir oyun! Uygun miktarda reklam
Oyun sırasında çok fazla reklam!
Oyun yüklenirken çöktü.
Şu ana kadar oyundan zevk alıyorum ama hala para alamıyoruz. Derecelendirmeyi güncel tutacağımdan emin olacağım. Devam edin 💯 %.
Çok sayıda hata, gecikme ve reklamlar korkunç. Reklamları umursamıyorum ama oyunda ne kadar ilerlerseniz o kadar çok reklam var, oyun mağazasına girmeden kapatamazsınız. Kelime tekrarı da çok. 1 gün oynadıktan sonra tekrar sildim. tavsiye etmem
Gerçek oyun gibisi yok. Hayal kırıklığı yaratsa da, doğru sözcükler VE döner çark oluşturarak cümle bulmacalarını çözebiliriz. Bu, diğer benzer kelime türü oyunlardan farklı değil.
Yeni bir oyun olduğunu anlıyorum ama beni birkaç kez kovdu ve kelime kurabiyesine çok benziyor tek fark, oyun parası için bir çarkı döndürmeniz ve ona benzeyen karo renkleri satın almanızdır. Dürüst olmak gerekirse kurulu kalmaya devam edip etmeyeceğimden emin değilim, aksaklıkları dışarıda tutup tutmamasına bağlı! GS21U.
Oyun eğlenceliydi ama benimki tıpkı diğer son gözden geçirenler gibi bir hata yaşıyor. Uygulamayı her açtığımda mutlu saatler dönüşü ile çıkıyor ve ardından bir hata kodu veriyor. Kaldırıldı ve yeniden yüklendi ve >24 saat bekledi, ancak sorun devam ediyor. oynayamıyorum yani ne anlamı var
Ben 💕 Bu oyun kafamı kullanmamı zorluyor ve eğleniyorum, aklımı kullanıyorum.