Post by lygvasifili on Mar 16, 2022 12:16:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Koala Sampler ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Koala Sampler IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody na nieograniczone kryształy ▞▞▞
▞▞▞ Koala Sampler 2022 version ▞▞▞
Niesamowite i niesamowite.
Wspaniałe doświadczenie!
Uwielbiam tę aplikację! Używam go do samplowania na żywo na starym tablecie z kablem audio breakout i robi dokładnie to, czego potrzebuję bez płacenia setek dolarów za nowy sampler
jego op 33 i więcej!... jednak jeden problem, BYŁOBY NIESAMOWITE, ABY UKŁADAĆ ZAMÓWIENIE EFEKTU (ROUTING) I XY PAD JAK W IOS EFX
Koala Sampler Musique et audio inmk
Najbliższy operator kieszonkowy na Androida. Dodaj cofnij!
Koala Sampler 音樂與音效 futa
Hej, to świetna aplikacja - naprawdę mi się podoba, ale jest to ból, gdy ciągle zapomina, że zapłaciłem za wydanie samurajskie, proszę o poradę
Bardzo lubię tę aplikację, ale nie mogę już słuchać normalnych plików audio bez otwierania koali w mojej aplikacji plików. Nie wiem też jak to naprawić.
Świetny! Wszyscy producenci powinni jak najszybciej otrzymać tę aplikację!
Koala Sampler Música y audio eqn
Absolutnie idealne. Próbkowanie jest bardzo proste. FX są dobrze przemyślane, profesjonalne i proste w użyciu. Ma zbyt wiele wspaniałych funkcji, o których można mówić w recenzji, jest bardzo dobrze skomponowany. Nie mogę wystarczająco polecić. Mogę śmiesznie szybko tworzyć na zamówienie próbki, dźwięki i wzory, a następnie wysyłać je e-mailem na mój komputer i używać w programie Ableton. Kocham to.
APLIKACJA DOPE, PROPOZYCJA, KTÓRĄ MUSISZ UMIEŚCIĆ KÓŁKO PRZEWIJANIA NA PRÓBKI UŻYTKOWNIKA, MOŻESZ PODCIĄGAĆ W GÓRĘ I W DÓŁ, ABY SZYBCIE ZNALEZIĆ PRÓBKI LUB ZAKŁADKĘ WYSZUKIWANIA ECT...
Dobry interfejs użytkownika, ale straszne opóźnienie. Dźwięki uruchamiają się dopiero po dotknięciu próbki. Proszę o zwrot pieniędzy.
Barbara Gworek – Instytut Ochrony Środowiska, ul Krucza 5/11d, ... spores in intramural air using a burkard continuous recording air sampler. Indoor and.
Ta aplikacja jest zajebista. Sprzedaj swój 404 i ciesz się
Niesamowity program, fajnie by było, gdyby miał wbudowane efekty przetwarzania, a nie tylko efekty na żywo, ale to nie jest największa okazja
Jakob "haq attaq" Haq | Facebook
Uwielbiam tę aplikację do tej pory. Dużo możliwości w mojej kieszeni
Mutant Fighting Cup 2 Acțiune ztyn
Dzięki Bogu, Android może teraz importować wideo, dziękuję. Bardzo świetna aplikacja, łatwa do nauczenia. ciekawa muzyka zwykle pochodzi od uciśnionych, uciskani są zwykle biedni, twoja aplikacja może bardzo pomóc. Dużo zabawy
rrb- -lrb
Najlepsza aplikacja w okolicy! Szybko, łatwo i prosto!! Robi dużo rzeczy!!! Bardzo dziękuję za tę aplikację! Aktualizuj go i dodawaj więcej funkcji. Ta aplikacja jest niesamowita !!!
Pobieramy aplikację dla iOS i komputerów Mac/PC. Na mobilnym urządzeniu Studiomux ... Elf Audio Koala - sampler, który zmieścisz w kieszeni.
Właśnie tego szukałem. Świetna aplikacja!
Kiedy próbuję zaimportować plik wav, aplikacja wywala Samsung galaxy a10, pomóż mi zaimportować próbki
Aktualnie najlpeszy próbnik na androida. Występuje też na innych platformach. Tryb samurajski jest inwestycją inwestycji bo aktywuje rozciąganie czasu.
Doskonała aplikacja, jest to najlepsza aplikacja muzyczna tego typu w sklepie Play. Świetna społeczność użytkowników i wsparcie ze strony programisty to pierwsza klasa.
EDYCJA 02082021: Nareszcie!!! Nigdy więcej skoków dźwięku...idealnie! 5 gwiazdek
Naprawdę świetna aplikacja, jedynym problemem i powodem, dla którego dałem jej 3 gwiazdki, jest to, że kupiłem samuraja, a aplikacja mówi mi, że go nie posiadam. Naprawdę chciałbym mieć sposób na przywrócenie zakupów w aplikacji lub jakiś sposób, aby to naprawić!
Fantastyczna i bardzo przyjazna dla użytkownika aplikacja do pobierania próbek! Może zastąpić niektóre urządzenia do tworzenia bitów.
Fantastyczny. Najlepsza oferta w Internecie. Całkowicie zabawne, a także zdolne do bycia poważnym narzędziem do kompozycji.
Ten sampler jest znakomity! Jeśli chcesz zmienić swój telefon w MPC, jest to aplikacja.
Świetna aplikacja za niską cenę. Deweloper reaguje na zgłoszone błędy i naprawia je.
Zmiana mojej wstępnej recenzji. Czasami, gdy otwieram aplikację, próbki moich projektów są kompletnie pomieszane. Czasami działa świetnie. Nie ufam już, że będę mógł wrócić do projektu. Więc używam go głównie do bezpośredniego nagrywania moich próbnych edycji bezpośrednio na sp-404. Bardzo podobała mi się aplikacja przez pierwsze kilka tygodni. Mam też nadzieję, że błędy zostaną rozwiązane. Ponieważ jest naprawdę przydatny w podróży bez sprzętu. Kiedy to działa.
Koala Sampler (3,99 USD). Koala to najlepszy sampler kieszonkowy. Nagraj dowolny dźwięk za pomocą mikrofonu urządzenia, a następnie zamień
Idealny dla tych, którzy chcą świetnego samplera i mini DAW
Używam tego cały czas. Ma kilka fajnych spektakularnych awarii, ale to w porządku! Po prostu oznacza, że próbujesz. Bardzo kocham tę aplikację.!
Aplikacja jest świetna, ale naprawdę brakuje mi trybu nagrywania w trybie głośnomówiącym. Edycja 01: Świetnie, myślałem, że to dziwne, że go brakuje, okazuje się, że wcale go nie brakowało!
Problemy z latencją podczas sekwencji