Post by lygvasifili on Mar 16, 2022 12:07:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wheel of Fortune Words ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wheel of Fortune Words IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code za mnoge dragulje ▞▞▞
▞▞▞ Wheel of Fortune Words 2022 version ▞▞▞
odlična igra puno zabave na računalu
Block Puzzle Geduldsspiele oyma
Ništa kao stvarna igra. Razočaravajuće, iako bismo mogli riješiti zagonetke fraza stvaranjem ispravnih riječi I okretnim kotačićem. Ovo se ne razlikuje od drugih sličnih igara s riječima.
Izvrsna igra za uživanje kada se samo opuštate ili čak sjedite u zračnoj luci. Zasad se čini dobro izbalansirano. Preporučam svima koji traže igru u kojoj ne morate nešto pucati.
Za sada je dobro...Volim jezik i zabavljam se riječima. Kako postaje sve izazovnije, osjećam se pomalo frustrirano, ali to je u redu.
Sviđa mi se ova postavka, kao da igram wheel of fortune, također je vrlo opuštajuća igra za mene za sada nema problema, nadam se da ih neću dobiti
Zasada je dobro. Upravo sam preuzeo, ali stvarno volim da se kolo sreće okreće na klasiku!! Super je zabavno i izaziva ovisnost!
Ne igra kolo sreće, samo igra riječi.
zabavna igra. drugačiji od uobičajenog. još ne znam je li unovčio pravi novac. Unovčio sam desetke puta i nisam dobio NIKADA NOVAC.
Malo drugačiji zaokret od ostalih sličnih igrica riječi. Strašno uživam!
prelako
Malo sporo, ali uredno
Sviđa mi se, dobar je izazov za moždanu aktivnost. Sviđaju mi se i značajke nagrade
Zaista uživam u igri. Razumijem zašto postoje oglasi. Nažalost, čini se da nakon svakog skretanja postoji oglas, što se čini malo previše. Osim toga, kada pokušam zatvoriti oglase, otkrijem da sam nekako preusmjeren na Google Play iako to ne želim. Ne događa se svaki put, ali dovoljno. Zato ne mogu dati pet. EDIT: postoji oglas za aplikaciju pod nazivom Tangle Master 3D. Ono što je frustrirajuće je da iako zatvorim oglas, ona ipak automatski instalira aplikaciju.
Tek sam jučer počeo igrati. vrlo popularno, možda zabavno.
Zabavna igra. Radujemo se većim izazovima.
Ne dopušta mi da igram bez ažuriranja, ali ažuriranje nije dostupno. Jfc
Provjeravam sada
Igra se zamrzava nakon svake zagonetke.
Uživajte u igrici!! Održava moj mozak da razmišlja i u mojoj mladosti od 62 godine!! MOŽE KORISTITI SVAKU POMOĆ KOJU MOŽE DOBITI !! 😆 lol Volim ovu igru !!!
Igra je dobra...stvarno zabavna, ali ima toliko reklama na višim razinama. Razumijem igre koje podržavaju oglasi, ali ovo mi se čini malo pretjeranim. Također oglašavaju igre koje tvrde da možete osvojiti pravi novac... Međutim, recenzije o tim aplikacijama su užasne. Pomislili biste da bi se Sony barem oglašavao s renomiranim aplikacijama.
Dobra igra, previše obavijesti! 8 jutros kad sam se probudio, neki od njih su se ponavljali. Smanjite ton, molim.
Pristojna igra, ali i dalje ne funkcionira i neće mi dopustiti da dovršim zagonetke nakon svake runde, moram potpuno zatvoriti igru i ponovno otvoriti da je zaobiđem i nastavim igrati. Molimo popravite
Wheel of Fortune Words Kelime azok
Ovo je čudna igra.Programeri koji stoje iza njega očito nisu izvorni govornici engleskog (ili američkog engleskog). Rječnik iza igre nije dobar. Kažem to jer ne prepoznaje velik broj uobičajenih engleskih riječi, ali će dopustiti neke čudne kratice. Možda su programeri naučili engleski putem slanja poruka?
za sada jako dobra aplikacija. Kako igra bude napredovala, ažurirat ću ono što sam danas ocijenio
Kopija kopije.
Dobro za um, dodaje neugodno.
Apsolutno mi se sviđa ova igra, ali morao sam dvaput prenijeti igru prije nego što mi je omogućila da je igram
Wheel of Fortune Words Kelime azok
To je zabavna igra. Ali postavljeno je tako da ne uspijete. Nikada ti nije dopustio da osvojiš 10 kutija..
Igra je zapela u petlji greške kada je "Happy Hour" započeo. Igra bi se učitala, prisilila vas na zaslon sa sretnim satom, a zatim bi se srušila kada zavrtite kotač. Deinstalirao sam igru kada se to počelo događati. ne preporučam.
sjajna igra veliki mali trošnik vremena
Ništa slično kotaču sreće
Zabavna igra...previše oglasa!
Ova igra je nevjerojatna. toliko zabavnih malih stvari koje treba učiniti osim jednostavnog rasklapanja riječi. Iako i ja to volim. Ipak, budite svjesni, to je vrlo ovisno.
stvarno zabavna i izazovna igra! moja jedina zamjerka i razlog zbog kojeg sam dao 4 zvjezdice je taj što više volim manje oglasa tijekom igranja igre ili ta okretna orijentacija pa završim u play storeu. Radije bih imao duže oglase prije ili poslije igara kako bih pokrio prihod, a da me ne izvlači iz igre.